Workshop turbo-compositie Cesco Homminga

 Cesco Music is de eenmanszaak van Cesco Homminga. Hij heeft Docent Muziek gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Cesco is al tijdens zijn opleiding veelzijdig bezig geweest met muziek en educatie. Hij geeft pianoles, theorieles, workshops, bandcoaching, componeert, dirigeert en treedt op als pianist en DJ. Aangezien muziek zo’n breed begrip is, vindt Cesco het alleen maar gepast om zich er op zoveel mogelijk manieren mee bezig te houden en dit over te dragen aan anderen.
Voor hem is muziek iets heel persoonlijks. In zijn werkzaamheden vindt hij het belangrijk om persoonlijk te werk te gaan; de leerling bepaalt zelf wat hij of zij wil leren, en de klant bepaalt wat voor muziek ze willen hebben. Jouw muzikale smaak staat voorop!
Workshop Turbocompositie: (14.45 uur, 15.45 uur, workshopruimte 05)
In de workshop Turbocompositie staat snel werken en doen centraal. Aan de hand van een bijzondere tekst wordt in bandformatie binnen een half uur een compositie gecreëerd. Ben je benieuwd naar dit muzikale experiment of wil je je componisteninstinct op de proef stellen? Kom dan langs!
 Categorie: Workshops

Vergelijkbare artikelen