Popsport Showcase

Popsport Groningen Showcase

Ook de showcase van Popsport Groningen zal op 17 juni plaatsvinden in MartiniPlaza! Tijdens deze showcase zullen singer-songwriters Joris, Nadua en Bram onder leiding van bandcoach Robin IJzerman en de band FaceCard onder leiding van Cynthia Weiss laten horen wat zij tijdens het Popsport traject geleerd hebben.

Popsport is hét coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten & bands, die meer willen met hun eigen muziek. Je krijgt coaching op maat van professionals uit de muziekbusiness.

In dit coachingsprogramma draait het vooral om de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer; als band, singer-songwriter, als dj/producer of in welke samenstelling dan ook. Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma. Het regionale traject loopt van januari tot en met juli. In september start het landelijke traject met uit elke provincie één act.

Tijdens de Regio Showcase  krijgen de Groningse deelnemers de kans om on-stage te laten zien hoe zij zich hebben ontwikkeld als muzikant of band. Op basis van ontwikkeling, potentie en motivatie gaat er één deelnemer door naar het landelijk programma.

Iedereen die deelneemt aan Popsport mag member worden van het Popsport Network.

Meer informatie over Popsport vind je op hun website: http://popsport.nl/

Vergelijkbare artikelen