Joris Zwering (Popsport Showcase)

Joris Zwering (14) is geboren met een speciale gave. Hij heeft namelijk doorzettingsvermogen en de kracht om de wereld zijn kant van het verhaal te laten horen. Joris heeft vanaf 7 jarige leeftijd zangles, heeft zichzelf piano leren spelen en heeft een warme stem die zijn publiek doet glunderen.

Hij haalt zijn inspiratie uit het nadenken over hoe mooi, maar ook hoe vreselijk de wereld soms kan zijn (denk hierbij aan oorlogen, racisme, aanslagen en pesterijen). Joris is bezig met het maken van een album en heeft al een single geproduceerd, getiteld ‘Helium Balloons’.

De muziekstijl van Joris is te omschrijven als pop. Joris heeft al vijf keer in de Oosterpoort in Groningen gestaan met het kielzog en heeft auditie gedaan bij the Voice Kids. Daarnaast werkte hij mee aan de CD presentaties van Muziekschool de Notenboom en trad hij op tijdens ‘Samenloop voor Hoop’ in Groningen en Beijum.

Nu doet Joris mee met het Groningse traject van Popsport en zal hij op 17 juni een optreden komen geven tijdens het EchtErik Festival in MartiniPlaza!

 Categorie: Popsport Showcase

Vergelijkbare artikelen