De Rijdende Popschool viert 5-jarig bestaan

17 juni viert De Rijdende Popschool zijn 5-jarig bestaan tijdens het EchtErik Festival in Martiniplaza.
Zij organiseren daarom het middagprogramma  en dat wordt feest! Een feest met heel veel optredens, lezingen, gastsprekers en workshops voor jong en oud.  En natuurlijk mogen alle kinderen van De Rijdende Popschool optreden.
 
Kraantje Pappie opent het festival om 13.30 uur met een leuke lezing (en hij rapt ook nog wat natuurlijk) ook zijn er ’s middags optredens van o.a. Robin IJzerman, het Australische Yaya, en van Lars Koehoorn, een jonge artiest met een diepe doorleefde stem en muziek die wordt vergeleken met o.a. Ed Sheeran. Ook worden er verschillende workshops aangeboden, waaronder workshops DJ van Dr. Diggles van Dope D.O.D., workshops drums, gitaar en beatboxen, en natuurlijk lekker samenspelen in een bandje in workshops van De Rijdende Popschool! Je kunt geluidloos samen jammen op Hubtower, muziek maken met MusicMomnster, jong talent ontdekken bij de showcase van Popsport Groningen, maar ook  lezingen volgen van o.a. Jan Henk de Groot (muzikale lezing over zijn ontwikkeling als muzikant)  Peter van der Heide en Gert Plas (over de Groningse popgeschiedenis) en professor cultuureducatie Evert Bisschop Boele.
 
En als je een kaartje koopt voor de middag kun je natuurlijk ook nog het avondprogramma bijwonen met nog meer muziek en film!
 

Vergelijkbare artikelen